Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور ضابطیان که این روزها بیشتر در رادیو فعالیت دارد درباره اینکه چرا کمتر مجریان حرفه‌ای تلویزیون در برنامه‌ها اجرا می‌کنند به خبرنگار مهر بیان کرد: ما در صداوسیما مجریانی داشته‌ایم که بهترین برنامه‌ها را ساخته‌اند و من از آن‌ها کار را یاد گرفته‌ام و متأسفانه امروز هیچیک در تلویزیون نیستند.

وی درباره خلا حضور این افراد اضافه کرد: وقتی این افراد نیستند و یا همکارانم در حاشیه هستند، یعنی یک جای کار ایراد دارد؛ یا دایره دوستان تنگ شده که کسی در آنجا نمی‌شود یا شرایط کار مهیا نیست و این زنگ خطری است که خیلی وقت است به صدا درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری برنامه‌های «رادیو هفت» و «صد برگ» درباره اینکه چرا تلویزیون بیشتر به سمت برنامه‌هایی با رویکرد بهره‌گیری از اینستاگرام و یا چهره‌های مجازی رفته است، گفت: وقتی با سابقه‌ها در رسانه نباشند یعنی یا تلویزیون آن‌ها را تحمل نمی‌کند یا آن‌ها تلویزیون را تحمل نمی‌کنند و این به معنای از دست رفتن سرمایه‌های کشور است. ضمن اینکه این رسانه است که باید فضای مجازی را هدایت کند نه اینکه برعکس باشد و فضای مجازی روی این رسانه تاثیر بگذارد.

وی در پایان درباره برنامه‌هایی که با هدف پخش از فضای مجازی ساخته می‌شوند، گفت: این حرفه‌ای نیست که ما با این هدف برنامه بسازیم که دو دقیقه از کارمان در فضای مجازی ترند باشد!

ضابطیان در پایان گفت: ما شعاری به‌عنوان رویکرد اصلی تلویزیون داریم که به آن احترام می‌گذاریم و همان سخن امام خمینی (ره) است که تلویزیون را دانشگاه می‌دانستند. اگر تلویزیون مغلوب فضای مجازی شود دیگر نمی‌تواند به بعد آموزشی و دانشگاهی‌اش عمل کند.

کد خبر 4966642 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: منصور ضابطیان مجری تلویزیون اینستاگرام تئاتر ایران فیلم سینمایی ویروس کرونا موسیقی ایرانی فیلم کوتاه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برنامه تلویزیونی سیروس گرجستانی شبکه پنج سیما درگذشت چهره ها سازمان صداوسیما سینمای مستند شیوع کرونا فضای مجازی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۰۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید درب‌های فضای مجاز‌ی باید اختیار خودمان باشد

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت مدیریت فضای مجازی گفت: نمی‌توانیم درب‌ها را به روی خود ببندیم؛ اما باید کلید این درب‌ها در اختیار ما باشد. اگر به موقع وارد عرصه نشویم، عملاً حکمرانی فضای مجازی به دست دشمنان خواهد بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به پیشرفت‌های صورت گرفته در حوزه شبکه ملی اطلاعات اظهار داشت: با توجه به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب مد ظله العالی  نسبت به شبکه ملی اطلاعات، خوشبختانه در مدت زمانی محدود در این دولت، یک حرکت پرشتابی راجع به شبکه ملی اطلاعات و سایر حوزه‌های مورد نیاز کشور صورت گرفت.

وی آیه «وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّهٍ» را شامل تمامی حوزه‌های مورد نیاز اعم از نظامی و غیر نظامی دانست و بیان کرد: دنیای امروز هر لحظه در حال تحول است و اگر عقب بمانیم دیگران منتظر ما نخواهند نشست. از سوی دیگر متأسفانه دشمنانی داریم که هر جا بتوانند ضربه‌ای بزنند کوتاهی نمی‌کنند.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر لزوم مرجعیت ایران در حوزه اطلاعات و ارتباطات، خطاب به مسئولین این حوزه گفت: کارهای شما در حال حاضر بیشتر برای تأمین نیازهای داخلی است؛ اما در گام بعدی باید مرجعی بشوید برای تأمین نیاز دیگر کشورها. کما اینکه در حوزه تجهیزات نظامی به این جایگاه رسیده‌ایم آن هم در شرایط سخت تحریم  این چیزی جز جنگ اراده‌ها نیست و در جنگ اراده‌ها مؤمنان پیروز هستند چرا که خداوند می‌فرماید «إِنَّ ٱلَّذِینَ قَالُواْ رَبُّنَا ٱللَّهُ ثُمَّ ٱستَقَامُواْ تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ ٱلمَلَـئِکَهُ أَلَّا تَخَافُواْ وَلَا تَحزَنُواْ.»

وی با اشاره به اهمیت پیشرفت علمی در حوزه فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: تمام آنچه به ظاهر نشدنی جلوه می‌کند با استفاده از نخبگان داخلی امکان پذیر است. امیدواریم روزی فرا برسد که مرجع علمی بشویم و زبان فارسی ما در مراودات علمی به عنوان معیار قرار گیرد.

امام جمعه قم افزود: اهداف را بلند در نظر بگیرید زیرا انسان مؤمن به کم قانع نیست و کار را تا جایی که آرمان‌ها به واقعیت تبدیل شوند دنبال می‌کند.

وی انقلاب اسلامی را باب خیر توصیف کرد و اظهار داشت: بحمد الله دارای رهبری هوشمند، مقتدر و آینده نگر هستیم که در زمینه‌های مختلف صاحب نظر است و وقتی اقشار مختلف از هنرمند تا صنعت گر با او دیدار می‌کنند متوجه اشراف ایشان در مسائل راجع به خود می‌شوند.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت مدیریت فضای مجازی تصریح کرد: نمی‌توانیم درب‌ها را به روی خود ببندیم؛ اما باید کلید این درب‌ها در اختیار ما باشد. اگر به موقع وارد عرصه نشویم، عملاً حکمرانی فضای مجازی به دست دشمنان خواهد بود.

وی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در دولت سیزدهم ابراز داشت: در این کشور کارهای زیادی انجام می‌شود؛ لکن گاهی مشکلات اقتصادی بر این خدمات و فعالیت‌ها سایه می‌اندازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلید درب‌های فضای مجاز‌ی باید اختیار خودمان باشد
  • کاهش آستانه تحمل و پرخاشگری در کودکان از آثار مخرب استفاده بی‌رویه از فضای مجازی است
  • دسترسی آسان دانش آموزان به فضای مجازی عامل آسیب‌های اجتماعی نوظهور
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • بلینکن: فضای مجازی، دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل است!